ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

foto2

Φίλες και φίλοι, καλώς σας βρίσκω.!!

Το όνομα μου είναι Μπικάκη Σαλούστρου Πελαγία. Είμαι παντρεμένη, έχω τρία παιδιά. Τα δύο από αυτά είναι παντρεμένα και μου έχουν χαρίσει τέσσερα εγγόνια. Παντρεύτηκα πολύ μικρή, ακολουθώντας το δρόμο της καρδιάς . Αυτό το δρόμο ακολουθώ ως σήμερα. Ένας δρόμος που περνάει από δύσβατα πολλές φορές μονοπάτια, ανηφοριές και εμπόδια. Πάντα όμως βγάζει στο φως. Στη μέση περίπου αυτού του δρόμου αποφάσισα να συνεχίσω το σχολείο, που για λόγους «καρδιάς», άφησα στη μέση. Μπήκα στο πανεπιστήμιο Ρεθύμνου και πήρα το πτυχίο Κοινωνιολογίας. Συνεχίζω και σήμερα να μαθαίνω όσα μπορώ για τον άνθρωπο τις συμπεριφορές του και τη στάση του απέναντι στον εαυτό του και τους άλλους.

Πως νοιώθει ο καθένας μας. Αυτό με νοιάζει.

Βρίσκομαι στο δεύτερο έτος σπουδών « Συστημικής Συμβουλευτικής Οικογένειας και ζεύγους», σε ΙΕΚ Όλα αυτά τα χρόνια, καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου έχουν παίξει οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μου. Στο οικογενειακό, συγγενικό, φιλικό και εργασιακό περιβάλλον. Ο τρόπος που στέκομαι και αντιμετωπίζω κάθε σχέση μου. Ο σεβασμός στα θέλω μου αλλά και στα θέλω του άλλου. Έχοντας σαν εφόδιο αλλά και μπούσουλα τις θεωρίες που υπάρχουν και πάντα πατώντας σ αυτές, φτιάχτηκε αυτή η ιστοσελίδα.

Σκοπός της είναι να δώσει χώρο να εκφράσει ο επισκέπτης το πώς αισθάνεται. Να μιλήσει για τα συναισθήματα του. Ελεύθερα, όπως ακριβώς θέλει. Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, στην οικογένειά του στη δουλειά του, στις σχέσεις του γενικότερα. Γιατί όλοι μας βρισκόμαστε ΥΠΟ-ΣΧΕΣΕΙΣ. Πρώτα και κύρια με τον εαυτό μας και έπειτα με όλους τους άλλους.

Σας ευχαριστώ και σας καλωσορίζω, σ αυτό το ταξίδι.

 

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 54, Ηράκλειο, Κρήτη

Τηλ:              694 7697 853

Email:         info@yposxeseis.gr

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μου: 

 

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *